Etiket Sonuçları: Misafir

May

Frankfurt am Main ve çevre bölgesinde koro şefi, ses eğitmeni, müzik öğretmeni ve piyano öğretmeni olarak çalışmakta olan Burcu Özcanyüz Seymen, aynı zamanda okulumuz öğretmenleri Canan Özmen, Seda Eren ve Nezih Altan'ın da içinde yer aldığı Yücel Elmas Korosu'nun da  kurucusudur.

Burcu Özcanyüz Seymen, bu  gün okulumuza  gelerek öğrencilerimizle birbirinden değerli  çalışmalara imza atıp,  güzel  bilgiler anılar bırakarak gitti. Tabiri caizse rüzgar gibi geçen bir zaman diliminde yaptığı Orkestra ve Koro  atölye çalışmalarında öğrencilerimizin ilgisini üzerinde topladı. Öğrencilerimizin ufkunu açan ve farklı bakış açıları kazandıran Burcu Özcanyüz Seymen'e Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Sakarya Üniversitesi tarafından ilimize bir etkinlik için davet edilen Kazakistan Dombra sanatçısı Azize Hanım 24 Nisan çarşamba günü okulumuzda misafirimiz oldu.

Kazakistan Güzel Sanatlar Koleji ile ortaklaşa yapabileceğimiz çalışmalar üzerinde konuştuk. Bir protokol ile eğer gerekli izinler çıkarsa ortaklaşa etkinlikler yapabileceğimiz konusu konuşuldu.

Azize Hanım öğrencilereimize Dombra aletini tanıtarak küçük etkinlikler yaptı.

Yapmış olduğu küçük atölyeler için Azize Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bir araya getiren velimiz Sakarya Üniversitesi öğretim Görevlisi Tuncay Hocama çok teşekkür ediyoruz.