Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi

02642512040
Adres
ŞEKER MAH. 813 Nolu Sokak. NO 1/3 Asayiş Şube Müdürlüğü Karşısı Adapazarı/SAKARYA
Vizyon
Okulumuz Saygın, değişime açık, katılımcı, demokrat, güven duyulan, hoş görülü, başarılı eğitim öğretim ortamının gelişmesini; Öğrencilerimizin tümünün Toplumla uyumlu, kendisiyle barışık, iyi ahlaklı, kültürüne sahip çıkan, vatansever ve insancıl bireyler olarak yetişmelerini Gelişen teknolojiyi öğrenip uygulayarak alanlarında ve hayatta başarılı olabilmelerini Konser, sergi ve diğer etkinliklerimizle, cesaret ve özgüven kazanırken bilgi ve görgülerini arttırarak alan gelişimlerini sürdürmelerini Okulumuzdan mezun olduktan sonra alanları ile ilgili yükseköğrenim programlarına devam etmelerini sağlamak: Yaptığımız bu kaliteli eğitim ve öğretim faaliyetleri ile bölgemizde ve ülkemizdeki güzel sanatlar liselerinden en çok tercih edilenler arasında yer almak istiyoruz.
Misyon
Biz Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkesini ve milletini seven, demokrasiye inanmış, insan haklarına ve çevresine saygılı, hoşgörülü, çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış; Gelişim ve değişime açık, Üretken, akılcı, mesleğini seven ve bilgiye ulaşmak için çaba sarf eden, Ülkemizin ihtiyaç duyduğu, iyi yetişmiş, öğretmen ve sanatçı adayı özelliklerini taşıyan, Bilişim teknolojilerinden yararlanan, Güzel sanatlar ve eğitim fakültelerinin, konservatuarların ilgili bölümlerinde yüksek öğrenimlerini sürdürecek Öğrenciler yetiştiren; Geniş iletişime ve çevre ilişkilerine önem veren; Eğitim ve öğretim programları, sosyal-kültürel ekinlikleri ve sosyal sorumluluk duyarlılığı Derslik, atölye, bireysel ve grup çalışma birimleri ve Alanlarında uzman, yetişmiş, tecrübeli öğretmenleriyle, Her türlü teknik imkâna sahip, SAKARYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ AİLESİYİZ.
DERS BAŞLAMA: 09:00 DERS BİTİŞİ : 15:50
Sakarya Stadının bulunduğu yerden Kuzey yönüne yürüme 3 dk. mesafededir.
Okul servisimiz yoktur.
Yerleşim Yeri
Şeker fabrikası arka kapısı veya Türk-İş İlkokulu yanı Ya da Asayiş Şube Müdürlüğü Karşısı ya da Stad arkası bölgesini sorarak okulumuzu kolayca bulabilirsiniz.
Adapazarı Merkez
Resim Bölümü : 30 Müzzik Bölümü : 30