Etiket Sonuçları: Sergi

Ock

Yetenek Paylaşım saati Etkinlikleri Kapsamında 11 Resim sınıfı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan üç boyutlu sergimizi açtık.

Ock

Aşık Veysel'i anmak ve öğrencilerimize tanıtmak amacı ile hazırladığımız ''Aşık Veysel'i Anma Resim Sergisi''' ni 10.01.2024 çarşamba akşamı icra ettik. 30 eserin bulunduğu Karma Resim Sergisinin açılışını İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun BAKIRTAŞ, Okul Müdürleri, velilerimiz ve öğrencilerimiz birlikte yaptılar.

Tem

Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz  ''15 Temmuz Ruhu 2 ''   Konulu 11 Resim sınıfından 32 öğrencimiz  tarafından yapılan çalışmalardan oluşan Resim sergimiz 14 Haziran çarşamba  günü saat 14.00'de Okulumuz Salonunda açıldı. Sergimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Belediye Başkan Yardımcımız, Okul Müdürleri, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Bu güzel çalışamalrı gerçekleştiren öğrencilerimize ve Resim Sergimize katılan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.

May

9-Resim sınıfı öğrencilerinin eğitim öğretim yılı boyunca yapmış olduğu çalışmalardan oluşan sergi okul idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrenci velilerimizin  katılımı ile okulumuzda açıldı. Nokta, çizgi çalışmaları, renk çemberi, skalaları ve özgün renk çalışmalarından oluşan eserlerden oluşan sergi izleyicilerden büyük beğeni aldı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Yahya Bey tarafından 11 Resim öğrencilerimize yaptırılan eserlerden oluşan Dioroma Sergisinin açılış kurdelasını Okul Müdürümüz Mustafa GÖNAN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Ümit AKÇAY  keserek açtılar. Bu emek verilerek oluşturulan eserlerden oluşan sergimiz için Yahya Beye ve 11. sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.