Etiket Sonuçları: Toplantı

Nis

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz  Nisan ayı toplantısını  Perşembe  günü saat 16.00-17.00 arasında Okulumuzda  gerçekleştirdi. Aile Birliği Yönetimimizin  aldığı kararların okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Şbt

İkinci Dönem Okulumuz BEP Ekibi toplantısını 21.02.2024 çarşamba günü gerçekleştirdi. İlk dönem yapılan çalışmalar gözden geçirildi, yeni kararlar alındı. Alınan kararların öğrencilerimizin gelişimine olumlu yönde katkılar sunmasını diliyoruz.

Şbt

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz  Şubat ayı toplantısını  çarşamba günü saat 17.00-18.30 arasında Okulumuzda  gerçekleştirdi. Aile Birliği Yönetimimizin  aldığı kararların okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği Yönetimimiz kasım ayı toplantısını 15 kasım çarşamba akşamı gerçekleştirdi. Alınan kararların okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

Sene başı Veli toplantımızı 13 eylül 2023 çarşamba günü saat 17.00'de okulumuzda gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantımız gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi. Toplantımıza katılan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.