Etiket Sonuçları: Ziyaret

Nis

12 Resim ve 12 Müzik Sınıfı öğrencilerimiz 22 Nisan pazartesi günü saat 13.00- 16.00 arasında  Edebiyat Öğretmenimiz Ali ÜNAL nezaretinde Ada Bilim Kolejinde açılan Resim Sergisi ve Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz Resim Sergisinde eser incelemesi ve Kitap Fuarında yayımlanan yeni kitapları inceleme fırsatı buldular.

Yapmış oldukları nazik ev sahipliği için Ada Bilim Koleji Müdürü Yaşar ŞAHİN bey ve öğrencilerimize mihmandarlık yapan Ali ÜNAL hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bu hafta Din Dersi öğretmenimiz Ayhan Celep öğrencilerimiz ile birlikte Şeker camii'ni ziyaret etti.Bu ziyarette caminin mihrap,minber,vaaz kürsüsü,müezzin mahfili gibi bölümleri ile içi mekana ait hat yazıları hakkında bilgiler verilerek cami tanıtımı yanında seçmeli derste teorik olarak işledikleri namaz konusunu pratik olarak da derslerinin pekiştirerek  tamamladılar.Cami'yi çocuklarımıza açıp her kolaylığı sağlayan ve çocuklarımızın böyle güzel bir bir deneyim yaşamasına vesile olan başta cami müezzini Güven hocamız olmak üzere tüm din görevlilerine okul olarak en içten şükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

Bu yıl Resim zümremiz tarafından planlanan Sakarya ilinin kültürel varlıkları temalı 11 Resim sınıfı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşturduğumuz 2024 yılı takvimini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı'ya takdim ettik.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle  Okulumuz Değerler Eğitimi,Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Ve Çocuk Esirgeme Kulübü rehber öğretmenleri

Pelin DAVARCIOĞLU İŞLER, Ayhan CELEP, Mahmut BİLGİN, Nezih ALTAN 'ın  planlamasıyla kulüp öğrencilerimiz ile birlikte Güleryüz Özel Eğitim Kurumunu ziyaret ettiler. Oldukça verimli geçen bu özel çalışmaları için Kulüp öğretmenlerimize Okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.