Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Hanımın planlamasıyla  atasözlerinin resimle anlatılması etkinliği yapılarak öğrencilerin afişleri panoya asıldı.

Şbt

Bu hafta Din Dersi öğretmenimiz Ayhan Celep öğrencilerimiz ile birlikte Şeker camii'ni ziyaret etti.Bu ziyarette caminin mihrap,minber,vaaz kürsüsü,müezzin mahfili gibi bölümleri ile içi mekana ait hat yazıları hakkında bilgiler verilerek cami tanıtımı yanında seçmeli derste teorik olarak işledikleri namaz konusunu pratik olarak da derslerinin pekiştirerek  tamamladılar.Cami'yi çocuklarımıza açıp her kolaylığı sağlayan ve çocuklarımızın böyle güzel bir bir deneyim yaşamasına vesile olan başta cami müezzini Güven hocamız olmak üzere tüm din görevlilerine okul olarak en içten şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

13 Şubat 2024 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 12. sınıflara yönelik olarak yapılan NEHİR İZLEME SINAVI'nda ilk üçe giren öğrencilerimize başarı belgelerini törenle teslim ettik. Başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

İkinci Dönem Okulumuz BEP Ekibi toplantısını 21.02.2024 çarşamba günü gerçekleştirdi. İlk dönem yapılan çalışmalar gözden geçirildi, yeni kararlar alındı. Alınan kararların öğrencilerimizin gelişimine olumlu yönde katkılar sunmasını diliyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında , Edebiyat Öğretmenimiz Zehra Hanım tarafından 9/ M sınıfında ''Hadi Anlat Bakalım Etkinliği'' düzenlendi.

Şbt

Şubat ayında doğan öğretmen arkadaşlarımızın Doğum Günlerini pasta keserek kutladık. Bu ayda doğan Hande Öğretmenimize, Zehra Öğretmenimize ve Mahmut Öğretmenimize mutluluk dolu yıllar diliyoruz.

Şbt

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz  Şubat ayı toplantısını  çarşamba günü saat 17.00-18.30 arasında Okulumuzda  gerçekleştirdi. Aile Birliği Yönetimimizin  aldığı kararların okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Şbt

Yaşadığımız asrın felaketinde kaybettiklerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; geride kalanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Ock

Bu gün üç değerli ekip arkadaşımızın  doğum günü, her birine ayrı ayrı mutlu yıllar diliyoruz.

Ock

Yetenek Paylaşım saati Etkinlikleri Kapsamında 11 Resim sınıfı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan üç boyutlu sergimizi açtık.

Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi Ailesi olarak;

Hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize Rabbim’den şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.

Ock

Aşık Veysel'i anmak ve öğrencilerimize tanıtmak amacı ile hazırladığımız ''Aşık Veysel'i Anma Konseri'' ni 10.01.2024 çarşamba akşamı icra ettik.

Ock

Aşık Veysel'i anmak ve öğrencilerimize tanıtmak amacı ile hazırladığımız ''Aşık Veysel'i Anma Resim Sergisi''' ni 10.01.2024 çarşamba akşamı icra ettik. 30 eserin bulunduğu Karma Resim Sergisinin açılışını İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun BAKIRTAŞ, Okul Müdürleri, velilerimiz ve öğrencilerimiz birlikte yaptılar.

Ock

Bu yıl Resim zümremiz tarafından planlanan Sakarya ilinin kültürel varlıkları temalı 11 Resim sınıfı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşturduğumuz 2024 yılı takvimini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı'ya takdim ettik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz sözlük tasarımları yapmıştır.