Ara

Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi olarak ekip  arkadaşlarımız ile birlikte 20 Aralık çarşamba akşamı '' Ben Öğretmen Oldum'' filmini izledik.

Ara

8 Aralık cuma günü saat 16.50-17.40  arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak ''Temel İlk Yardım Eğitimi'' semineri verildi.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle  Okulumuz Değerler Eğitimi,Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Ve Çocuk Esirgeme Kulübü rehber öğretmenleri

Pelin DAVARCIOĞLU İŞLER, Ayhan CELEP, Mahmut BİLGİN, Nezih ALTAN 'ın  planlamasıyla kulüp öğrencilerimiz ile birlikte Güleryüz Özel Eğitim Kurumunu ziyaret ettiler. Oldukça verimli geçen bu özel çalışmaları için Kulüp öğretmenlerimize Okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ara

12. sınıf öğrencilerimiz  29 Kasım 2023 çarşamba günü saat 14.00'de Rehber Öğretmenimiz Asuman Narinç ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nuh ARSLAN ile birlikte Sakarya Üniversitesinde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimiz kendi alanları ile ilgili atölyeleri ve bölümleri ziyaret ettiler. Bu etkinlikte öğrencilerimize eşlik eden Asuman Hanıma ve Nuh beye Okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı Gökhan KILIÇ beye yeni yaşında mutluluklar diliyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm ekip arkadaşlarımız ile Yenikent Saklıbahçede bir araya gelerek birliikte yemek yedik ve eğlendik. Bu özel gecede bir araya gelmemeize ve geceyi paylaşmamıza sebep olan tüm ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği Yönetimimiz kasım ayı toplantısını 15 kasım çarşamba akşamı gerçekleştirdi. Alınan kararların okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Kas

Ara tatilden faydalanarak okulumuz ve bölümlerini tek tek elden geçerek dezenfekte ediyoruz. Amacımız öğrencilerimize ve öğretmenlerimize  daha temiz ve daha sağlıklı bir ortam hazırlamak. Üstün bir gayret gösteren çalışma arkadaşlarımız Selma Hanıma ve Adem beye emekleri için çok çok teşekkür ediyorum.

Kas

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Okullarda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları tamamladık. Proje kapsamında Mithatpaşa Anadolu Lisei, Sezginler Turizm ve Otelcilik MTAL, Tes-İş Anadolu Lisesi, Güneşler Anadolu Lisesi ve Tepekum Anadolu lisesinde program icra ettik. Ekibi sevk ve idare eden Müzik Bölümü Öğretmenimiz Erdem beye ve öğrencilerimize emekleri için çok çok teşekkür ediyorum.

Kas

10 Kasım 1938'de ebediyete irtihal eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde Okulumuz toplantı salonunda Öğretmenlerimiz Hayati Bey ve Canan Hanım tarafından  hazırlanan  programla anıldı.

Kas

Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında planladığımız  '' Sakarya'dan Dumlupınar' a'' gezisini 04.11.2023 cumartesi günü gerçekleştirdik. Okul gezimize Okul Müdürümüz Mustafa GÖNAN, Görsel Sanatlar Bölümü Öğretmenlerimiz Ahmet İLKAK ve Hayati ÖZMEN ile on altı öğrencimiz katıldılar.  Öğrencilerimiz Eğitim ve Kültür gezisi olarak dolu dolu geçen gezimizde hem öğrendiler hem eğlendiler. Bilgilerini bizimle paylaşan  Hayati beye ve Ahmet beye okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Okul bazında Türk Dili ve Edebiyatı  Öğretmenlerimiz  Ali Bey ve Zehra Hanım tarafından düzenlenen ödüllü şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi 06.11.2023 pazartesi günü ödüllendirdik.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan koro muhteşem bir konser verdi.Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi’nde düzenlenen konsere; Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, şube müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Okulun müzik öğretmeni koro şefi Canan Özmen ve Hande İlkak yönetiminde sahne alan öğretmenler ve öğrenciler Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle birbirinden güzel eserleri coşkuyla seslendirdiler.

Veliler, okul yönetimi tarafından dağıtılan ay yıldızlı bayrağımızla konserdeki eserlere eşti. Öğrenci ve öğretmenlerin sahne performansı ayakta alkışlandı. Konser sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Koro Şefleri Canan Özmen ve Hande İlkak’a çiçek takdiminde bulunarak tebrik etti.

Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mustafa Gönan, konsere katılım sağlayan İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, şube müdürleri, veliler ve öğrencilere teşekkür etti. Konsere ayladır hazırlanan öğrencilere ve öğretmenleri tebrik eden Müdür Gönan, Cumhuriyet’in 100. Yıl etkinlikleri kapsamında yıl içinde özel konser, resim ve kültür gezileri düzenleyeceklerini söyledi.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle 29 Ekim 2023 pazar günü Pelin Öğretmenimiz, Gülşen Öğretmenimiz ve Mahmut Öğretmenimiz tarafından Okulumuz salonunda saat 10.00-11.00 arasında güzel bir anma programı düzenlendi. Oldukça coşkulu geçen programımıza öğrencilerimiz ve velilerimiz de katıldılar. Daha nice 100 yıllara dilekleriyle  herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yebrik ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu 25 Ekim 2023 çarşamba günü saat 18.00'de gerçekleştirdik. Genel Kurulda seçilen Taner DEMİR, Emel BAŞARIŞ, Merve GÜLÇE, Beytullah YILDIZ  ve Umut YAVUZ'a  çalışmalarında başarılar diliyoruz.

SAKARYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

YÖNETİM ASİL