Tem

2023 yılı Görsel Sanatlar  Yetenek Sınavına girecek öğrencilerimizin randevu listei ilişkte sunulmuştur. Öğrencilerimizin belirlenen gün ve saatte klavuzda yazan evraklar ile birlikte  hazır olmalarını önemle rica ediyoruz.

Güzel sanatlar liseleri için yetenek sınavına girecek adaylar, ortak kullanımdan dolayı risk oluşturabilecek malzemeleri (35x50 ebadında duralit, 2B kalem, kalemtıraş, yumuşak ve iz bırakmaz silgi, en az 4 adet resim kâğıdı kıskacı) kendilerinin getirmesi gerekmektedir.

Tem

2023 yılı Müzik  Yetenek Sınavına girecek öğrencilerimizin randevu listei ilişkte sunulmuştur. Öğrencilerimizin belirlenen gün ve saatte hazır olmalarını önemle rica ediyoruz.

'' Adaylar e-Okul Sisteminde kendileri için oluşturulan randevu tarihi ve saatinde yetenek sınavına girmek zorundadırlar. Ancak mücbir sebebini (yakınlarından birisinin ölümü, kaza geçirme, hastalık vb.) belgelendirenler okul müdürlüğünce sınav tarihleri süresi içerisinde yapılacak planlamaya göre yetenek sınavına girebileceklerdir.''

Tem

İlgi      : Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 03.07.2023 tarihli ve                     E-90757378-821.05-79181390 sayılı yazısı.

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün "15. Uluslararası MEB Robot Yarışması Dokümanları " konulu ilgi yazısı ve ekleri  ilişikte gönderilmiştir.

Yarışmanın okulunuzda/kurumunuzda duyurulması, ayrıca okul/kurum resmi internet sayfalarında da yarışma duyurusunun yapılması hususunda,

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Fikret GÜLDEMİR

Müdür a.

Şube Müdürü

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZİRAN SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİ

May

Müzik Bölümü öğrencilerimizin gezi için il dışında olmasından dolayı 6 Mayıs cumartesi günü Okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme Kursları yapılmayacaktır.